Partners

Camp the Night Amsterdam is mede mogelijk gemaakt door:

 

20170613_125801.jpg

KarTent

Bij Camp the Night willen we unieke kampeerovernachtingen aanbieden. En geef toe: kamperen in een kartonnen tent op een dakterras is nogal uniek, toch? De KarTents (of zoals ze zelf zeggen: "de Ferarri onder de kartonnen dozen") zijn te vinden bij dakterras NEST. En het grote voordeel van de tenten is dat je in de ochtendzon niet je tent uit brandt. Hij blijft heerlijk koel en donker. Boek snel één van de laatste KarTenten.


13690647_10153650191376471_988080304083300299_n.jpg

Vlaamsch Broodhuys

Een ontbijt op bed. Thuis krijg je dat misschien al niet en in je tent heb je het waarschijnlijk helemaal nog nooit gehad. Het Vlaamsch Broodhuys gaat zorgen dat jij deze primeur gaat meemaken. Dimitri (oprichter) en zijn bakkers bakken zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Wie trakteer jij op een ontbijt op bed in jouw tent?


Bakfiets2 kopie.jpg

Vascobelo

Vascobelo Amsterdam Stadionplein zal het ontbijt van het Vlaamsch Broodhuys in het Olympisch Stadion voorzien van een kop échte koffie. Geen oploskoffie van je camping gaspitje! Bij Vascobelo gaat het om meer dan alleen koffie: het gaat ook om excellente service, een fijn moment met vrienden, collega's of in je eentje. Kom jij ook ook een kop échte koffie drinken (en kamperen) in het Olympisch Stadion?


Piepschuimletters.nl

Wie een plekje heeft bemachtigd in het Olympisch Stadion zal 'm zeker tegenkomen: de prachtige creatie van onze vrienden van Piepschuimletters.nl. Ons motto: Camp the world, maar dan levensecht. Probeer hier maar eens geen selfie mee te maken.