camp-the-night-nest-amsterdam.jpg

Het dakterras
van NEST 

Heb jij wel eens gekampeerd in een kartonnen tent met uitzicht over Amsterdam? Bij dakterras NEST kon dat tijdens Camp the Night Amsterdam. De deelnemers sliepen in een volledig verzorgde KarTent met comfortabele matrassen, dekens en kussens van het Hotel Casa. ’s Avonds was er een heerlijk gezamenlijk diner met de andere gasten. Frederieke Kroone schitterde met haar live optreden onder de Amsterdamse sterrenhemel. Toen de stad onder de deelnemers ontwaakte, kregen de kampeergangers een ontbijt op bed en konden ze deelnemen aan een yogales. 

 

de grasmat van het Olympisch Stadion

Kom met jouw tentje of camper (hoogte < 340 cm, lengte en breedte maken niet uit) kamperen op de grasmat van het Olympisch Stadion. In de avond krijg je een uitgebreide borrelhap van Het Amsterdamse Proeflokaal. Geniet bij de barren en kramen van een drankje en een hapje of flip je eigen burgertje op een van onze bbq's. De volgende ochtend krijg je een gratis ontbijt op jouw luchtbedje, verzorgd door Vlaamsch Broodhuys. En hier hoort natuurlijk ook een écht kopje koffie van Vascobelo bij.

Het stadion verandert voor één nacht in de grootste pop-up camping van Amsterdam. Vergeet niet je eigen tentje en matje mee te nemen!

Prijs voor 1 persoon incl. ontbijt en bootcamp 

 

 

A big thanks goes out to

 
 

Drijvende tuin van de Ceuvel

Kom kamperen in de drijvende achtertuin van De Ceuvel. In de voormalige scheepswerf aan het Van Hasseltkanaal in Amsterdam-Noord kan je kamperen op een drijvende tuin (in een heerlijk donkere Ohnana tent!). Het diner wordt verzorgd door Café De Ceuvel, het meest duurzame café van de wereld. In de avond krijgen de kampeerders een privé concert.
De volgende ochtend krijg je een heerlijk ontbijtje op (lucht)bed van het Vlaamsch Broodhuys.

Prijs voor 2 personen inclusief tent, avondeten, mini-concert en ontbijt

 

Urban campsite amsterdam

Kamperen in het Rijksmuseum onder de campings? Het artistieke hoogtepunt van Camp the Night Amsterdam is toch wel het kunst-kamperen. Er zijn twaalf unieke kunstwerken waar jij een nacht in kan verblijven. Zelfs de toiletten en douches zijn zoals jij ze nog nooit gezien hebt. In de avond is er een gezamenlijk barbecue of kan je jouw eigen pizza bakken. De volgende ochtend krijg je een heerlijk ontbijt op bed van het Vlaamsch Broodhuys
In welke creatie breng jij de nacht van 12 op 13 augustus door?

Prijs is voor 2 personen inclusief avondeten en ontbijt

 

Featured on

 
afbeelding-1.jpg
afbeelding-2.jpg
bekend-van2.jpg
boven-usps.jpg
partners.jpg
campspacecom.jpg
markt.jpg
voorb-transactie.jpg
intern-uitrol.jpg
listing2.jpg
rewards.jpg
cs-team.gif