Locaties

Slapen in een tipi in de stad, curlen en kamperen op een dakterras, of met je geliefde in het bos.

 
 
barr-insta-en-fb-post.jpg

4-5 januari 2019: Glamping in het historische centrum van Leiden

Op het Stadhuisplein van Leiden is het Vikingdorp Bårr neergestreken. Bårr is een pop-up restaurant in Scandinavische stijl die haar tenten heeft opgezet in het historische centrum van Leiden. Op 4 januari wordt voor één nacht de luxe tipi omgetoverd tot een romantische kampeerspot. Tot 2 januari kon je deze unieke kampeerovernachting winnen. De winnaars, inmiddels bekend gemaakt, genieten van een verzorgd 3 gangendiner, duiken daarna het hemelbed in en krijgen de volgende ochtend een ontbijt op bed. Glamping in hartje centrum van de historische stad Leiden, wie wil dat nou niet?

 
jackie-insta-en-fb-post.jpg

24-26 januari: Camping en Curling op een rooftop in Amsterdam

Geen jeu de boules of tafeltennis maar curling is dé campingsport op de wintercamping bij Dakpark Jackie in Amsterdam Zuidoost. De zestien kampeerders gaan de strijd aan op de curlingbaan. Ook genieten ze van een winterse maaltijd voordat ze naar hun tent gaan. De tenten zijn voorzien van de beste winterkampeergear dus geen zorgen over een koude nacht. De volgende ochtend krijg je een ontbijt op (lucht)bed. Word jij curlingkampioen van deze rooftopcamping?

 
valentijnsnacht-post.jpg

13-15 februari: Valentijnskamperen bij de Boswachter

Geen saai etentje, dertien in een dozijn bonbons of een overschatte film in de bioscoop! Verras jouw liefde met deze romantische kampeerdate. Samen met Staatsbosbeheer organiseren we Valentijnskamperen bij de Boswachter. Op een idyllische plek in het bos aan een meer staat een volledig verzorgde tent met de warmste winterkampeergear voor je klaar. Daarnaast geniet je van een winterse maaltijd, een singer songwriter bij het kampvuur, een ontbijt op bed en krijg je een bostour van de boswachter.